Atrium Rekruttering AS

Om Atrium Rekruttering

Oppnå ønsket utvikling og videre vekst

Oppnå ønsket utvikling og videre vekst

Sammen med kundene blir vi enige om strategien videre, hvordan ønsker man at organisasjonen skal fremstå, og hvilke mennesker trenger firmaet for å oppnå ønsket utvikling og videre vekst.

Atrium rekrutterer de beste hodene

Atrium Rekruttering er ikke et tilfeldig valgt navn. Atriet var en gang det viktigste rommet i oldtidens italienske hus. Fra begynnelsen det sted der alle ble samlet siden det fungerte både som kjøkken, stue, oppholdsrom, og ikke minst et møtested der de dagligdagse problemene ble diskutert og løst.

I dagens arkitektur blir gjerne atriet brukt til å slippe inn lys og skape en følelse av høyde under taket, i mer overført betydning et sted der man blir enige om veien videre. Dette er også essensen i Atrium Rekrutterings mål – sammen med kundene blir vi enige om strategien videre, hvordan ønsker man at organisasjonen skal fremstå, og hvilke mennesker trenger firmaet for å oppnå ønsket utvikling og videre vekst.

Våre tjenester

 • Rekruttering

  En annonsert rekruttering kan foregå i forskjellige kanaler, og vil finne frem til de kvalifiserte og motiverte kandidatene. Gjennom annonseringen får bedriften en positiv profilering, viser vekstambisjoner og sikrer at vi treffer de gode og motiverte kandidatene.

 • Bemanning

  De fleste bedrifter kommer før eller senere i situasjoner der behovet for ekstrapersonell viser seg. En god løsning er da ofte å leie inn konsulenter til for eksempel prosjektarbeid, vikariater eller andre tidsbegrensende oppdrag.

Historikk og Referanser

Atrium Rekruttering AS ble etablert høsten 2017 av Stig Arve Larsen.

              

Han har siden 2001 stått bak, vært medeier og driftet rekrutteringsselskapene Human Resource Center AS (HRC) og Maroff AS. HRC ble avhendet til ISS Personalhuset i 2007, og han fortsatte arbeidet der frem til 2011. Driften i både HRC, ISS Personalhuset og Maroff har hovedsakelig vært rettet mot maritim og offshore, med rekruttering og bemanning til kundenes landorganisasjoner og offshore/skip over hele verden. Han gikk ut Sjøkrigsskolen i -90, og fortsatte i Sjøforsvaret i forskjellige militære stillinger frem til -98.            

Det er gjennom årene levert tjenester til norske og internasjonale selskap, de dominerende oljeselskapene og til de fleste offshorerederiene i Norge.

https://www.linkedin.com/in/stigarvelarsen/     

Kontaktpersoner:

 • Stig Arve Larsen

  Stig Arve Larsen

  Daglig leder

  Han har siden 2001 stått bak, vært medeier og driftet rekrutteringsselskapene Human Resource Center AS (HRC) og Maroff AS. HRC ble avhendet til ISS Personalhuset i 2007, og han fortsatte arbeidet der frem til 2011
  Les mer

  95 40 74 69

  Se linkedIn profil

 • Per Helge Martinsen

  Per Helge Martinsen

  Seniorrådgiver HR og Rekruttering

  Utdannet Cand. Polit fra Universitet i Bergen med hovedfag i administrasjon- og organisasjonsvitenskap. Han har jobbet med rekruttering som fagspesialist og leder i en rekke stillinger i det offentlige, bl.a. i Statbygg Vest og Bergen kommune.
  Les mer

  93 22 60 30

  Se linkedIn profil

 • Silje Marie Husby

  Silje Marie Husby

  Kunderådgiver

  Silje har en Bachelor i psykologi fra The University of Winchester/UK, og holder på med sin Mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi ved universitetet i Bergen. I ferier og ledige stunder har hun hatt jobber som assistent, pleieassistent og støttekontakt i ulike helseforetak.
  Les mer

  98410338

  Se linkedIn profil

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig.
Du kan også ringe oss på 95 40 74 69